Werkervaring

woox

WOOX Innovations BV
Functie: HR Manager & HRIS Project Lead Netherlands & Western Europe
Opdracht: verantwoordelijk voor het neerzetten van een HR organisatie en –afdeling in de opstart van de standalone organisatie WOOX Innovations BV (voormalige afdeling Philips Lifestyle Entertainment), per 4 november 2013 gelanceerd.
Website: www.woox.com

philips

Philips Consumer Lifestyle BV
Functie: HR Manager
Opdracht: verantwoordelijk voor het treffen van alle HR-gerelateerde voorbereidingen voor de afsplitsing van BG Lifestyle Entertainment van Philips Consumer Lifestyle teneinde een opstart als standalone organisatie onder de nieuwe naam Woox Innovations BV te kunnen realiseren.
Website: www.philips.com

philips

Philips Consumer Lifestyle BV / Philips International BV
Functie: HR Manager
Opdracht: (inter)nationaal verantwoordelijk voor de HR advisering richting het lijnmanagement en MT leden binnen de matrix organisatie van Consumer Lifestyle voor de units: Finance, Legal, Marketing Innovation & Strategy, Sustainabilty & Quality, BG Lifestyle Entertainment, Consumer Care, Markets IC & E-Commerce (240 FTE). In de rol van Coach diverse individuele trajecten begeleid.

sodexo

Sodexo BV
Functie: HR business partner
Opdracht: adviseren van directie, management en medewerkers in HR gerelateerde zaken en het doorvoeren van reorganisaties naar aanleiding van bezuinigingen en sluitingen van cateringlocaties. In de rol van Coach diverse individuele coachingstrajecten begeleid.
www.sodexo.nl

inholland

Hogeschool InHolland BV
Functie: HRM Adviseur
Opdracht: vervanging van 2 HRM Adviseurs voor de Schools of Education en Economics met de verantwoordelijkheid voor de uitvoering en waarborging van het HR- en organisatiebeleid, advisering richting het management van de Schools met nadruk op organisatieontwikkeling, mobilteit, complexe juridische vraagstukken en in reorganisaties.
www.inholland.nl

dmg

DMG Meubelen (winkelformules Piet Klerkx, Woonexpress, Natuzzi, Stoutenbeek)
Functie: HR Adviseur
Opdracht: vertaalslag maken van de bedrijfsdoelstellingen van verschillende winkelformules naar strategische HR-beleidsplannen en deze implementeren. En tevens het coachen en adviseren van de lijnmanagers t.b.v. de uitvoer van het HR-beleid, juridische vraagstukken en organisatieveranderingen.
www.dmg.eu/meubelen

zuidasamsterdam

Bright City Zuidas / Gemeente Amsterdam
Functie: Projectmanager Talentontwikkeling
Opdracht: organiseren van een talentencongres voor jongeren uit Amsterdam-West onder de vlag van de bedrijven ABN Amro, AIESEC, Gemeente Amsterdam en Yacht voor Amsterdam Bright City.
www.smartworkcenter-amsterdambrightcity.nl

ing

ING Bank Amsterdam 
Functie: Recruiter
Opdracht: voeren van selectie- en terugkoppelgesprekken binnen de afdelingen Event Finace en Sales t.b.v. het recruitment(tango)project van ING Bank (en Postbank).
www.ing.nl

asr

ASR Verzekeringen
Functie: HR Adviseur
Opdracht: ontwikkelen van functieprofielen voor een nieuw onderdeel van de bank.
www.asr.nl/verzekeringen

yacht

Yacht
Functie: HR professional
Opdracht: ontwikkelen van een Yacht onboardingtemplate voor de Yacht Academy voor nieuw indiensttreders en tevens het optimaliseren van het matchingsproces voor de recruitmentafdeling.
www.yacht.nl

bostik

Bostik BV
Functie: HR Adviseur
Taken: op operationeel en beleidsmatig niveau HR-beleid implementeren en het ondersteunen van de directie en managementleden op HR-gebied.
www.bostik.nl