Over mijzelf

Met ruim 13 jaar ervaring in het HR-vak, waarvan 6 jaar op interim basis heb ik bij zeer uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers gewerkt. Mijn doel als interim HR professional is om u in verschillende situaties zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in zeer uiteenlopende opdrachten.

Opdrachtgevers omschrijven mij als een enthousiaste, betrokken en vakkundige HR professional die met succes verschillende HR functies heeft vervuld en ruime allround- en project ervaring heeft opgedaan.

In de afgelopen jaren heb mijzelf ontwikkeld tot een vakkundige HR-generalist, sparring partner en Coach en heb ik ervaring op kunnen doen binnen onder meer een toonaangevende multinational, de zakelijke dienstverlening, de retail en de catering branche. Opdrachten in de voertalen Nederlands als Engels zijn voor mij dan ook geen enkel probleem.

Mijn opdrachten bevinden zich vaak voornamelijk op operationeel en tactisch niveau. Ik voel mij altijd zeer loyaal en gecommitteerd aan de opdracht en de opdrachtgever, waarbij het mijn grootste drive is om in samenwerking met de klant resultaten neer te zetten die medewerker en organisatie een stap verder brengen. Uiteindelijk geloof ik sterk dat er in een samenwerkingsverband, waarbij kennis en ervaringen worden samengevoegd, optimale resultaten neergezet kunnen worden.

Ik ben gewend te opereren binnen dynamische en veranderlijke werk- omgevingen waarbij ik snel up-and-running ben en resultaten kan neerzetten. Ik beweeg mij gemakkelijk door alle lagen van de organisatie doordat ik met veel mensen en hun diverse ervaringsachtergrond heb gewerkt. Collega’s ervaren mij dan ook als zeer toegankelijk en integer.

Naast mijn interim HR ervaring voeg ik graag extra waarde aan een organisatie en haar mensen toe als gecertificeerd Coach. Ik pak zowel individuele als groeps coachingstrajecten op. Dit geldt tevens voor particuliere klanten die een stap in hun ontwikkeling willen maken. Uitgangspunt hierbij is dat de Coachee op het gebied van ervaringsgericht werken met een open en nieuwsgierige blik bewustwording creëert en in zijn/haar ontwikkeling groeit.